Звезда от “Х фактор” в култов мюзикъл

Един от най-запомнящите се гласове от родния „Х Фактор” Християна Лоизу става част от световноизвестния мюзикъл „Фантомът на операта” на Ендрю Лойд Уебър, която българските зрители ще могат да видят съвсем скоро – в периода 25 януари – 10 февруари в Музикалния театър. Това е и първи успех от подобен ранг за победител от роден музикален формат.

Християна получава покана да участва от директора на Музикалния театър Марияна Арсенова и не й трябва много време, за да отговори положително. Такъв шанс не се изпуска, категорични са и от екипа на младата певица.

Откакто спечели „Х Фактор” през 2015-та чаровната брюнетка е на гребена на вълната не само в професионален, но и в личен аспект, където претърпя също неочаквани обрати. Тя взе решение да се раздели с дългогодишния си приятел, а причината за това звучи доста тривиално – мъжка ревност и необуздано поведение. Откакто Християна стана разпознаваема и съответно търсена изпълнителка, той изпаднал в истински ужас, че не може да я следва навсякъде като сянка, както е правел преди. Започнал да й държи сметка и да се държи по-настъпателно от преди, което принудило брюнетката да му покаже вратата.

„Човек трябва да рискува и да не позволява на друг човек да решава съдбата му. Учим се от грешките си и затова не трябва да оставаме в миналото, а да продължаваме напред”, сподели тя неотдавна за музикалните си устреми, но е повече от ясно, че думите й са насочени и към личния й свят.

В края на миналата година талантливата кипърка афишира и връзката си с Боби Борисов, известен повече като Боби Star Reporters, с когото изглеждат по-влюбени отвсякога. Именно Боби е човекът, който кара Християна буквално да сияе от щастие!

В момента всички мисли на Християна обаче, са насочени към предстоящото й участие във „Фантомът на операта”, както и към новите песни, върху които работи. Преди две години излезе и дебютната й песен „Phoenix” („Феникс”).

Организацията на грандиозното оперно събитие продължава няколко години. Впечатляващи са и цифрите за операта – тя се играе вече 33 години, има 70 награди, представена е пред 140 милиона зрители по цял свят на 166 сцени. Съвсем скоро ще стъпи и на сцената на Музикалния театър, който тази година празнува 100 години от професионалното оперетно изкуство в България, както и 70 години от вида, в който е.

Автор: Фифи Иванова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

three × 1 =