Защо мъжете го играят „оралисти“?

Или, иначе казано, защо обичат да ви подаряват орална любов? Тази порода мъже е любимата на жените, тъй като почитателите на френските ласки изпитват истинска наслада от оралния секс, което обяснява и старанието им, докарващо ви до заветното “О”.

Защо мъжете го играят „оралисти“?
koga-i-kakvi-lubrikanti-da-izpolzvame-v-lyubovnata-igra
Мъжете обичат да правят секс, но не и да говорят за него. Така че какво им харесва или не, що се отнася до интимните ласки, често си остава тайна за жените. Ето защо мъжете биват разделяни на две групи, когато става въпрос за орален секс – такива, които обичат френска любов, и такива, които не са й големи фенове.

И жените приемат това като даденост и черта на характера, нещо, което не могат да променят. Съответно жените, чиито половинки редовно слизат там долу, се чувстват за истински късметлийки, а тези, чиито партньори им трябва сериозно подканване, се чудят защо точно на тях се случва това. А всъщност отговорът понякога е в самите тях…

Сега, обаче, ще си говорим за тази любимата на жените порода мъже – тези, които се наслаждават на умението си да ви докарат до оргазъм само с език. Ето защо толкова им харесва оралния секс:
koga-frenskata-liubov-e-opasna-11852-636x0
1.Въпреки множеството вицове за атмосферните условия и ухания там долу, мъжете всъщност обожават аромата ви, който всъщност им действа силно възбуждащо. Това е и една от причините, заради които мъжете включват оралната любов в сексуалната предигра.

2.Мъжете прибягват до оралната любов и когато искат да ви докажат, че вие сте единствената за него, така че да не ви минават натрапчиви мисли, че ви изневеряват.

 
3.Дай, за да получиш! Макар и да отричат, мъжете тайничко се надяват, че ще сте далеч по-предразположени да поглезите партньора си в сексуално отношение, ако той ви подари орални ласки.

4.Мъжете си падат по френската любов, защото тя е идеален начин да удължите сексуалното удоволствие. Без нея сексът би бил спринт на 50 метра, а с нея – маратонско бягане.

5.Да получите оргазъм само от френски ласки си е истинска наслада за мъжете. Сякаш потупвате егото му и безгласно му признавате „Добра работа!“

Източник: rozali.com

Автор: Plami

Сподели
468 ad


3 коментара

 1. Мъжете обичаме да правим орална любов по няколко причини.

  Обичаме вкусът.
  Защото на жената и харесва и обожаваме да гледаме как жената се гърчи от удоволствие.
  След като на нас ни правят френска е редно и ние да правим такава и защото френската любов възбужда много.

  Сигурно има и още причини за които не се сещам в момента, но те наистина не са една и две.

  Отговор
 2. правя го за собствено удоволствие, но най вече за удоволствие на жената..обичам да правя жената щастлива по този начин

  Отговор
 3. Ако искате да чуете, че сте страхотен любовник – правете го при всеки удобен случай !!! Ще скъса чаршафите….!!!!!!!!

  Отговор

Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 × two =