За Есил Дюран Любовта е най-важното нещо в живота

Тази седмица Есил Дюран е гост в “Звездно“. И ни разкри малко за своя предстоящ проект.

Певицата споделя, че до дни той ще бъде факт, а основното послание, което иска да отправи с него е, че любовта е най-важното нещо в живота.

Есил Дюран е откровена: “С тази песен искам да кажа на хората да погледнат на любовта по един друг начин. Любовта е най-важното нещо в живота, няма друго по-важно от здравето и любовта. Защото само когато си здрав можеш да оцениш и да се насладиш на тази любов, имаш възможност да поемеш и да даваш любов едновременно“. Тя е предпочела да заложи на музиката и гласа си.

Експериментира с идеята да докосне хората и в техните души, и да ги провокира да развихрят въображението си. Есил Дюран вярва, че човек трябва да се остави на вселенските сили и да бъде спокоен.

Певицата споделя: “Просто трябва да се оставим и да бъдем добри.Вярвам, че човек трябва да се успокои и да се наслаждава на това, което е. Трябва да живееш един спокоен, прекрасен живот и не трябва да искаш всичко на всяка цена“.

Тя допълва, че с всяка изминала година се чувства все по-щастлива, все по-доволна от всичко, което й се случва, защото се е научила да приема и хубавите, и лошите събития. Тя приема лошите моменти за един голям урок, а и вече дори е започнала да харесва неуспехите си.

Автор: Mariela

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

1 × four =