Яна зарязала Орлин заради добротата му

Доброто и наивно сърце на певеца става причина Яна да го напусне. Тя не понасяла да гледа как приятелите му се възползват от него. Той им помагал често с пари назаем, а после даже не си ги търсел. Винаги бил готов да помогне, но за негова зла участ всички около него били интересчии. Акимова многократно се опитвала да го вразуми, но напразно.

„Мисля, че тя така и не преглътна непрестанните заеми, които той даваше на познатите си. Така оставаха по-малко пари за подаръци за нея. Това определено пречеше на връзката им. Яна смяташе, че трябва да помага само на нея, а Орлин помага по принцип на всички, заради което си пати доста често”.

519x387666666666

Другият основен проблем във връзката на двамата бил свързан с вдетинеността на Орлин Павлов. Той не спирал да играе на видеоигри и да купонясва с приятели, което Яна считала за поведение на тийнейджър. Тя осъзнала, че за семейство й трябва друг мъж и това се оказал Петко Димитров.

Днес съпругът й Петко има рожден ден. Той става на 36 години. Самата Яна пък е на 25. Голямата разлика в годините обаче не се отразява зле на връзката им.

Автор: Милица Петрова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

five × one =