Виктория Бекъм не се смята за “супер”

Животъта на Виктория Бекъм и семейството й е пред очите на всички. Но модната дизайнерка с радост споделя някои от тайните, които обикновено са скрити от любопитните. Ето как тя разказва за дъщеря си, за спазваната диета, и какво bekamсмята като рецепта за добро настроение:

– Харпър расте като истинска малка жена. Тя харесва всичко красиво. Да, разбира се, обича да играе с братята си в двора и се цапа като прасенце. Но, независимо това, си остава много женствена. Обича да рови в гримовете ми, да мери моите обувки. Вече може  да тича на токчета. Аз съм близка с всичките си деца, но с Харпър имаме чудесни моменти, които посвещаваме само на нашите женски трикове. Това е само наше мамино-дъщерно време.

– Вероятно, мнозина ще се изненадат, но, в действителност, аз често се усмихвам – отговаря Виктория на въпроса защо на снимките в медиите почти никога не се усмихва. – Считам себе си за щастлив и успешен човек, нямам причина да бъда тъжна.

Относно тайната на стройното си тяло:

– Опитвам да се храня здравословно и балансирано. Често ям авокадо, мазна риба и ядки, за да получавам полезни мазнини. Грижа се за себе си, правя фитнес и пия много вода. В същото време, по никакъв начин не се смятам за супермодел. Аз съм най-обикновена жена. Бих искала хората да ме виждат като жена, която наистина се гордее, че е такава. Затова искам всички жени, на всякаква възраст и с всякакво тяло, винаги да се смятат за най-добрите и да вярват в себе си!

Автор: fs fdsa

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

thirteen + 9 =