Вечната Моника Белучи

Моника Белучи навърши 54 години. Тя обаче доказа, че възрастта е просто число, защото и до днес е определяна като една от най-красивите жени в света и може да сложи в малкия си джоб голяма част от по-младите си колежки

През последните десетилетия пластичната хирургия се нареди в центъра на изграждането на женската красота. Все повече дами лягат под ножа, за да коригират това, което според тях природата е пропуснала да им подари и да се вкарат в рамките, които обществото създава и яростно се опитва да налага.
Италианската икона Моника Белучи обаче отказва да следва тези правила. Тя с гордост приема белезите на старостта и няма никакво намерение да ги крие, още по-малко да ги заличава.
Едва ли има по-голямо доказателство за това, че Моника е определяна като една от най-големите красавици на нашето време, от факта, че публиката на последното ревю на Долче и Габана очакваше с нетърпение да види не новите творения на модните спецове, а моделите, които ще ги представят. Тези вълнения обаче не предизвикаха младите красавици като Емили Ратайковски, които търсят внимание ежедневно поствайки разголените си снимки в социалните медии, а „по-старите“ й колежки – Карла Бруни, Ева Херцигова, Хелена Кристенсен, Наоми Кембъл. Всички те превърнаха думата „модел” не в професия, а в титла. И достигнаха върхове, които и до днес по-младите манекенки едва ли някога ще изкачат, независимо какви хонорари получават.

Заедно с „каките” по котешката пътека мина и тя – Моника Белучи

Жената, която вече няколко десетилетия продължава да е символ не само на неувяхващата красота, но и една от вечните икони на женствеността.

► Жената, която не спазва драстични диети, защото се наслаждава на по-заоблените си форми и защото за нищо на света не би се отказала от любимата си паста.

► Жената, която залага на естествената си красота, без да заличава бръчиците си с фотошоп.

► Жената, която знае, че външният вид е отражение на вътрешните усещания и емоции и че красотата в една дама се проявява, когато тя усеща любов. Затова и любовта е винаги около Моника.

Автор: Милица Петрова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

11 − 7 =