Само за мъже…

ca53093529f08171bca6421fae2f8f8b

Сексът е навсякъде. Културата ни  засипва със секс къде ли не. Дали винаги е било така? Всъщност не. Мъжете и жените не винаги са били така обсебени от секса. Но истината е, че винаги сме се концентрирали върху идеята за красотата и силата на пениса.

Пенисът винаги е бил и все още е символ на мъжественост, сила, надмощие и успех. Пенисът присъства в изкуството и въображението на културите по целия свят. Хората обръщат внимание на размера на пениса и търсят начини за уголемяването му. Мъжете мечтаят за по-дълготрайни ерекции и се опитват да преодолеят преждевременната еякулация. И накрая някои от нас просто искат да получат ерекция. Ако липсва ерекция на пазара има продукти, които биха могли да ви помогнат. Един от тях e  Mr erection  Но същинският момент е оргазмът. Всъщност той е истинската цел на всички действия по отношение на пениса: изпитването на по-мощни оргазми.

Това може да хвърли малко повече светлина по въпроса защо се обръща толкова голямо внимание на обема на семенната течност. Мъжествеността и обемът на спермата са станали до известна степен взаимнно свързани. Мъжете забелязват, че обемът на еякулата оказва влияние върху много аспекти от тяхната сексуална идентичност и наслада. В резултат на това, те искат да увеличат обема на спермата си. За да увеличите количеството на спермата може да си помогнете с някой продукт като например More sperm

Автор: Ana Marry

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

thirteen − 9 =