Ваня Червенкова яхна ферари

Бизнесдамата се похвали в социалната мрежа с лъскавото возило.

Бившата брадърка Ваня Червенкова се похвали в социалната мрежа с лъскав автомобил, който не всеки може да си позволи. „Време е да се съвзема… Животът на скорост… просто продължава!”, написа под снимките с новото си черно ферари Червенкова.

Почитателите й побързаха да я поздравят за придобивката, но имаше и такива, които я критикуваха за излишната показност. „Тази показност, според мен, е проява на лош вкус. На фона на цялата мизерия, която ни залива от всякъде, не мисля, че тази демонстрация е нужна някому, по скоро е “галене” на егото.

Да, съгласна съм, кой не би пожелал такъв автомобил, но едва ли 99.9% от българите, могат да си го позволят….Може би, ако събираме от мизерните си заплати, и то няколко живота поред. Иначе нищо лично към дамата, нека си я кара със здраве и най-важното, безаварийно,” коментира фейсбук потребителка. „Това си е чист FAKE, тази кола не е истинска, а монтаж, направен от добро студио за ефекти. Трябва да се кача в нея, за да се убедя, че е истинска,” предполага друг почитател на Червенкова.

Източник: Lifestyle.bg

Автор: Plami

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

nine − 3 =