Цеца води цялата фамилия в Несебър

Балканската дива Цеца, която подготвя най-внушителния си морски проект, ще пристигне в Несебър заедно с цялата си фамилия. Наред с децата си Велко и Анастасия, сръбската звезда ще доведе у нас сестра си и нейното семейство.

Звездната фамилия ще бъде настанена в най-луксозния хотел на родното крайбрежие, където е ангажиран цял етаж с панорамна гледка към стария град на Несебър, който е част от Световното културно наследство на ЮНЕСКО.

Певицата и нейните близки плануват да пристигнат за грандиозното събитие няколко дни по-рано на 21 август, както и да останат у нас за кратка почивка. Самата Цеца не веднъж е споменавала колко много харесва страната и красивата ни природа, затова сега ще използва възможността да покаже българското Черноморие и на семейството си.

Изпълнителката винаги е била изключително горда с децата си и не спира да го показва. Преди няколко дни тя публикува в социалните мрежи снимка с дъщеря си Анастасия, която събра хиляди харесвания. Медиите в западната ни съседка не спират да коментират завидната красота на Анастасия и да следят всичко около нея и любовния й живот.

Концертът на Цеца в Несебър  ще взриви Черноморието и с участието на двете най-популярни български звезди в момента – Галена и Преслава. Родните диви ще изнесат едночасово съвместно шоу, след което на сцената ще се присъедини Анелия – още една от най-големите и обичани звезди в България. Изпълнителката ще зарадва феновете на концерта с изпълнения на живо заедно с бенд от 12 човека, съставен от най-добрите български музиканти в момента.

Певицата и този път ще остане вярна на себе си и ще подари на българските си фенове уникално и незабравимо изживяване, което ще продължи повече от 2 часа. Примата на балканската музика ще изпълни всички свои най-големи хитове, както и няколко специални изненади, които обаче се пазят в тайна.

Концертът на Цеца е на 21 август на Градски стадион „Несебър”.

Автор: Милица Петрова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

16 + 10 =