Три неща, които той иска да му споделите

1. Той иска да му споделите, когато се гордеете с него…

Ако не сте знаели досега, мъжете наистина обичат да се фукат. Само бъдете сигурни, че го хвалите за нещо, което наистина харесвате, защото ако това означава, че със сигурност в бъдеще той ще ви поднася още от него.

2. Иска да му споделите, когато сте разстроена от нещо и веднага след това да му кажете какво да направи, за да ви помогне…

Най-важоното е да му дадете задача, която да изпълни, за да ви помогне. Ако просто искате той да ви изслуша – кажете му го. Не очаквайте мъжът “просто да знае”, че това е, от което имате нужда.

Той често има чувството, че е слабак, когато просто си седи, докато вие изпитвате болка. Мъжът иска да оправи положението. Помолете го да ви изслуша и му кажете колко добре ви е станало от това.

3. Той иска да му споделите, когато сте развълнувана или щастлива…

Само ако повече жени разбираха колко важно е за мъжа да се чувства способен да ви направи щастлива, това би променило съдбата на много връзки. Запомнете: мъжете не са и наполовина толкова интуитивни колкото вашите приятелки.

Мъжете се учат като наблюдават вашата реакция. Добрата реакция (хубави, щастливи чувства от ваша страна) означава – прави това повече! Лошата реакция (когато се разстройвате или плачете, защото не е уцелил вкуса ви с подаръка си) означава – не прави това отново (тоест не й подарявай вече нищо)

Автор: Милица Петрова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

seventeen + twelve =