Топ дизайнерката Мегз на косъм от припадък по време на интервю

Миглена Каканашева по известна като Мегз определено успя да се превърне в един от най-успешните български дизайнери и едно от най-коментираните лица на родният шоу бизнес.

Благодарение и на огромните си успехи Каканашева е била и първият гост в нова рубрика на телевизионно предаване “Часът на Милен Цветков”. Именно там тя решила да опровергае всички слухове покрай марката си и да докаже, че успехите й са постигнати благодарение на усърден труд. В началото на интервюто Мегз е била уравновесена и като лъвица е защитавала модният си бранд, и е развенчавала слуховете около него.

Нещата обаче, се объркали в момента, в който красивата блондинка била попитана за любовните си отношения с един от най-известните ергени в страната-Демир Доган. При този въпрос дизайнерката видимо е изпаднала в шок и явно недоумение защо въпросът изобщо й е задаван. В медийните среди шушукат, че Мегз е имала предварителна уговорка да не й се задават никакви въпроси по тази тема. Когато обаче, тя инзенадващо била обстреляна с този въпрос, въпреки всичките си усиилия не успяла да скрие притеснението си. След задаването на въпроса Мегз е останала безмълва за няколко секунди. На лицето й личала огромна болка и притеснение, а ръката й започнала да трепери. Мегз е побързала да попита дали тези кадри ще бъдат изрязани от интервюто, но уви неудобният момент не й е бил спестен.

Интервюто на успялата дизайнерка е продължило едва две минути, тъй като тя не успяла да издържи повече. Клюкари шушукат, че Мегз е започнала да трепери и да се задушава в студиото. Случка, която и се случи и преди години по време на участието й в риалити предаване, където тя припадна пред очите на всички зрители.

Автор: sisa

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

sixteen − thirteen =