Топ 5 на българските, звездни сватби на 2016

Освен годината на скандалите, разводите и бебетата 2016-та може да се нарече и годината на сватбите у нас. Множество двойки си казаха заветното „Да!“ по най-романтичният и пищен начин.

miro-svatbaЕто и най незабравимите от тях:

5.Дидо от Д2 и Юлия Кулиш

Влюбените младоженци имаха две годишна връзка, преди да се решат да встъпят в брак. Двамата решиха да спренат два купона по повод щастливото събитие. Единият е бил е столицата, а другият на брега на морето в Созопол.

4.Миро и Ели Златанова

Певецът Миро и дългогодишната му приятелка Ели сключиха брак официално през тази година. Преди да се решат на стъпката двамата имаха връзка в продължение на 11 години. Странното в случая, е че родителите на младоженеца, са се запознали с Ели едва в деня на тяхната сватба. Миро за пореден път показа колко е широко скроен, като покани на сватбата си и бившата си приятелка Деси Тенекеджиева. Празненството естествено е било изключително пищно. Двамата влюбели са се врекли във вечна любов на романтичният гръцки остров Корфу, а церемонията е била на местният език.

3.Атанас Месечков и Кремена

Интересното при тази двойка, е че те се запознават само няколко месеца преди да сключат брак. Звездната сватба се е състояла в Ботаническата градина край двореца в Балчик.

2.Джена и Атанас Стоев

Поп-фолк певицата Джена и Наско Стоев направиха тяхната пищна сватба на рожденият ден на певицата- 3.07. Двамата се влюбват от пръв поглед на срещата им в къщата на родителите му, по време на репетиция на оркестъра на предстоящ концерт с участието на Джена. Щом я видял Наско от орк. „Канарите“ си казал, че тази жена трябва да остане в неговата къща и иска тя завинаги да е до него.  Двамата влюбени вече са в трепетно очакване на първото си дете.

1.Христина Стоичкова и Лука

Тази година българската футболна легенда Христо Стоичков омъжи и дъщеря си. Сватбата влезе в историята като най-скандална, след като разгневеният татко нападна папарашки екип опитал да заснеме празненството. Двамата влюбени сключиха брак на 27.08. след връзка продължила две години.

Автор: sisa

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

15 + one =