Типовете мъже, които не са подходящи за вас

Ако искате да бъдете щастливи и да намерите истинската любов, не мислете, че всеки мъж, появил се в живота ви, е точно този, за когото копнеете.

Всъщност много мъже са просто жаби, които не си заслужава да целувате – а и дори да го направите, те определено няма да се превърнат в принцове. Колкото и очарователен да ви изглежда един представител на силния пол, това може да е само привидно. Така че бъдете умни и малко предпазливи, защото „опасности“ дебнат от много страни.

Под опасности имаме предвид съществуването на няколко типа мъже, които колкото и невероятна усмивка или пък чувство за хумор да имат, са всичко друго, но не и подходящи за вас. Вие копнеете за любов, но със сигурност няма да я получите от тях.

Ето защо бъдете особено категорични в отказа си, когато попаднете на някои от следните типове мъже:

**Господин „Невинаги съм свободен“
Той живее в същия град като вас, но почти не намира време, в което да се видите? Отговаря само на някои от обажданията и съобщенията ви – в удобен за него момент. Дори този мъж да няма друга връзка или пък отношения с повече жени (познатият „играч“), той очевидно подхожда много несериозно към вас. А това е лош знак. Още в началото. Наистина ли искате да се подложите на това?

**Господин „Никаква емоция“
Колкото и неромантичен да е един мъж, в началото на нови отношения той няма как да прикрие част от емоциите си. Ако обаче мъжът до вас не показва никаква привързаност или пък вълнение, това означава, че той изобщо не ви оценява. Просто няма смисъл да се борите за подобна връзка. Вие заслужавате да срещнете някой, който ще разбере, че „в ръцете си държи съкровище“.

**Господин „Страхотен съм, но само когато сме заедно“
С него си прекарвате просто невероятно, когато сте заедно, но той сякаш забравя за вас, когато сте разделени. Подобен човек просто се забавлява във вашата компания, но със сигурност няма никакви сериозни намерения към вас. По-добре не си губете времето с него.

**Господин „Кръшкач“
Да, това е повече от очевидно, но за съжаление много жени продължават да бъдат с мъже, които им изневеряват. В живота се случва всичко и реално никой не е застрахован, но ако на човека до вас му се случва често да „излиза от правия път“, то вие нямате повече работа с него. Не се самоунижавайте и не вярвайте на обещанията, че той никога не би ви наранил отново. Намерете стойностен мъж, който ще ви обича и няма да се изкушава от всяка втора срещната жена.

**Господин „Търся мама“
Той е разглезен, защото е свикнал да бъде „детето на мама“. Този мъж, дори и пораснал, не може да се оправя с живота и да се грижи за себе си. Ще го познаете по това, че в жилището му (ако все пак е напуснал семейното гнездо) цари пълен хаос. Подобен тип мъже си търсят жени, които да се превърнат в техни втори майки. Наистина ли искате да бъдете такава?

**Господин „Искам всичко да става по моя начин“
За една стабилна връзка са нужни компромиси, но и от двете страни. Ето защо твърде категоричният мъж, мислещ, че винаги е прав, не е подходящ за вас. Ако смятате, че ще го промените, най-вероятно грешите. Отношения с подобен индивид от силния пол са обречени на провал или на постоянни мъки. А и да не забравяме, че когато човек обича някого, той е склонен да отстъпва, нали така?

Източник: rozali.com

Автор: Plami

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

eighteen + 3 =