След Великден отварят ремонтирания бул. ”Приморски”

Ремонтът на бул. ”Приморски” се очаква да приключи до средата на април. Това обяви кметът на Варна Иван Портних. Той увери, че на обекта се работи активно, но повече време отнема подмяната на подземните комуникации.

Ремонтите на булеварди в центъра – до април 2018 година

До началото на активния сезон по новата част на бул.”Левски” трябва да бъдат изградени пътните възли с булевардите „Сливница”, „Владислав Варненчик” и „Сливница”. Целта е да не е възпрепятства трафика през активния летен сезон. Другата новоизграждаща се част на бул. „Левски” не е толкова проблемна от гледна точка на натоварване на трафика.

„Виждате, че в момента се работи навсякъде изключително активно. Правим всичко възможно, но сами виждате, че особено бул.”Левски” е едно изключително мащабно съоръжение, със сложни пътни възли”, изтъкна Портних, предадоха от “Дарик”.

Нова организация на движение в „Аспарухово” заради ремонтите

Има готовност за старт на ремонта на бул.”Осми приморски полк” в посока „Виница”, рехабилитация на старата част на бул.”Левски”, бул.”Съборни” и ул.”Георги Бенковски”. Те обаче ще останат след 15 септември, за да се избегне допълнително натоварване на трафика в града през лятото.

Кметът обяви: 2018-та ще е годината на големите инфраструктурни промени

Дали тази пролет ще има ремонт на Аспарухов мост ще стане ясно на 16.03.2018 г. /петък/, когато на визита във Варна ще е министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков.

Не позволявайте на излишните килограми да убият самочувствието ви! Lipoin ще реши проблемите ви с наднорменото тегло. Капсулите Lipoin са изцяло натурални и безвредни. Прочетете повече ТУК!!!

Автор: Жаклин Иванова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

one × 5 =