Скандалната Мариела от “MasterChef” е четвърта съпруга на мъжа си

Снощи Мариела Нордел от кулинарното шоу “MasterChef” напусна предаването малко преди финала, който е следващата седмица.

Не исках да спечеля. Да си професионален готвач е къртовска работа. Аз не желая да се забърквам с тази професия. Аз съм ПР по професия и искам да си остана такава. Единствената ми цел беше да популяризирам гурме културата в България“, сподели тя в “Преди обед”.

Нордел призна, че най-трудното нещо по време на шоуто за нея, било ставането сутрин рано. Снимките започвали в 8 ч., а тя се събуждала към 5:30 ч., за да се приготви.

Мариела сподели още, че не е в много добри отношения с бившия си мъж, от когото има 12-годишна дъщеря. Бившият й – шведски богаташ, дори не й плаща за  издръжка на детето. Любопитна подробност е, че тя е била четвъртата съпруга на шведа. А още по-любопитно е, че към днешна дата Мариела има втори брак и отново се пада четвърта съпруга на новия си мъж. “Върви ми да съм номер 4”, сподели тя.

Сегашният ми съпруг също е доста състоятелен. Не мога да се оплача“, каза тя. Мариела призна, че от 2 години, откакто е с него, вече не флиртува и не се влюбва толкова често както преди време.

Автор: Милица Петрова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

eighteen − 6 =