Синът на Таки и Боряна с 6 бавачки

Цели 6 гувернантки се грижат за първородния син на легендарния ъндърграунд герой Христофорос Аманатидис – Таки. Гръцкият мафиот гледа детето не като писано яйце, а като стъклено извънземно, шегуват се запознати.

Малкият Николай, който се роди в Дубай в края на април, така размекнал иначе коравия си татко, че култовият люлинчанин с гръцки корени буквално гледал на него като на извънземно същество. След като малчуганът и майка му – Боряна Шехтова, се прибраха в баровския палат на Аманатидис след едноседмичен престой в родилното, Таки наредил къщата да се дезинфекцира изцяло на всеки 2 дни.

Разкарани били охранителните кучета, за да не докарат някоя болест на малчугана, а целият имот е ограден от мрежи срещу насекоми. Шестте бавачки се въртят на 8-часови смени, като във всеки миг от денонощието две от тях бдят за спокойствието на малчугана, който носи името на дядо си – известния футболен треньор Никос Аманатидис.

Жените преминали жестоки пресявки, преди да получат работата, като Таки държал да не са местни, пише hotarena.net. Така в полезрението му попаднали 2 българки, още 2 румънки и възрастна гъркиня. По изключение последната гувернантка е индийка, но пък тя пък имала изключителна биография и била фелдшер с дълъг стаж в елитна английска болница.

Даже приятелите на Аманатидис, които искат да видят малкия Ники и да му поднесат своите подаръци в палата на изкуствения остров Джумейра, са подложени на нечуван пропускателен режим. Само че не ги пребъркват за оръжия и взривни вещества, а дали спазват личната си хигиена на достатъчно добро ниво. Чак когато бавачките решат, че добре са си измили ръцете, посетители имат право да докоснат Аманатидис-младши.

Освен ударното звено гувернантки на денонощно разположение на малчугана са и двама лекари педиатри. До малкия Николай са залепени и трима охранители, които трябва да бдят за сигурността му 24 часа в денонощието.

Автор: Милица Петрова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

nine + 11 =