Семейство Озбърн преодоля секс-скандала

Мишел Пю, любовницата на Ози Озбърн – основател и фронтмен на “Блек сабат”, която почти разруши неговия 35-годишен брак с Шарън, уреди съдебния си спор с дъщеря му Кели Озбърн. Както е известно, момичето беше толкова шокирано от наглостта, с която стилистката и приятелка на нейната майка се напъха в леглото на баща й, че публикува на страницата си в Twitter телефонния номер на Мишел – като я обиди с доста пиперлив език и обяви на всеослушание всички видове интимни услуги, които тя можела да изпълни.

Съпругата на Ози – Шарън, му прости, той започна да се лекува от своята сексуална зависимост, а Мишел реши да отвърне на удара на Кели и даде момичето под съда.

Измина доста време, всички вече бяха забравили за инцидента – когато стана известно, че Кели и Мишел са уредили конфликта помежду си. Но нито една, нито другата съобщават как точно е станало това.

Тук обаче се включиха любителите на конспиративните версии, които заявяват, че всичко това е нарочно планирано от семейство Озбърн, за да привлече вниманието с рекламна цел към новото турне на Ози и новата книга на Кели «No F—king Secret», която трябва да има премиера в началото на следващата година.

Близки на семейството обаче опровергават твърденията за “конспирация” – книгата била написана още преди 3 години, много преди тези конфликти.

А Шарън е щастлива, че съпругът й се е върнал в семейството и е решил да се лекува от секс-зависимостта си.

Автор: fs fdsa

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

14 − seven =