Селена Гомес в ролята на шаферка на рождения си ден

Селена Гомес отпразнува рождения си ден като специален гост на сватбата на своя братовчедка. На 22 юли певицата  навърши 27 години в ролята на шаферка и заобиколена от най-близките си хора.

Звездата се появи с дълга черна рокля с голяма цепка на събитието в Далас. От клипове в Instagram се вижда, че тя е избрала да бъде с пусната коса, оформена на леки къдрици.

Присъстващи на сватбата споделиха видео от сватбата, от което става ясно, че Селена е държала реч пред младоженците. В нея тя казва, че братовчедка ѝ Присила Делеон е човекът, който я е научил да бъде силна и да не се предава пред трудностите.

През март изпълнителката на „Back To You“ се похвали, че братовчедка ѝ се е сгодила и няма търпение да отиде на сватба.

Любимката на хиляди тийнейджъри все още е сама. В последно време тя избягва да коментира темата за това дали има някой в живота ѝ.

Миналата година Гомес реши да закрие профилите си в социалните мрежи и влезе в клиника заради депресия. Дълго време тя не желаеше да се появява на публични места. Преди няколко месеца тя сподели, че терапията ѝ е приключила успешно и се чувства много по-добре от преди.

Автор: Фифи Иванова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 − 5 =