Съвети за експресно разкрасяване

Можете да се разкрасите бързо, ако ви се налага да изглеждате зашеметяващо, а напоследък сте се позанемарили и сте забравили за какво служат кремът и маските за лице.

Когато много бързате, а трябва да изглеждате блестящо, използвайте специален маскиращ молив за кожата на лицето, за да има кожата ви сияещ вид.

Обикновено този молив-коректор е в зеленикав или друг странен нюанс, но при нанасянето върху тъмните кръгове под очите кожата става направо сияеща.

Когато нанесете молива, не размазвайте нанесеното, а само леко го втрийте, като потупвате по проблемния участък с възглавничките на пръстите си.
Съвети за експресно разкрасяване

За да нямате проблеми с маникюра, използвайте винаги лак с неутрален цвят – светлорозов, телесен или бежов. Дори да се напука и да се обели, лакът няма да изглежда толкова зле, ако е тъмночервен или черен.

Ако установите, че устните ви са напукани, масажирайте ги внимателно с влажна четка за зъби. Нанесете върху четката малко вазелин, за да направите микропилинг на устните си.

Когато клепачите ви са подути, покрийте ги с резенчета краставица. Това ще премахне отока. Но преди да използвате краставичките, трябва да ги оставите в хладилника за 15 минути. Може да използвате охладени пакетчета черен или зелен чай.

Разрошените вежди ще се превърнат в идеални с помощта на гел за коса. Нанесете съвсем малко количество и резултатът ще ви изненада приятно. За да изглеждат очите ви привлекателни, при положение че имате малко време на разположение, използвайте сенки от един неутрален нюанс.

Нанесете преливащ се нюанс под веждите или пастелен нюанс върху целия клепач. Ако косата ви не е в най-добрия си вид, а спешно трябва да се превърнете в красива дама, срешете косата си на страничен път и я вържете на тила си. Напръскайте косата с лак.

За да изглеждат зъбите ви по-бели, използвайте червило с лек синкав нюанс. Светлорозовият, лилавият, тъмночервеният цвят ще направят усмивката ви блестяща.

За да изглеждат очите ви по-големи и блестящи, нанесете върху вътрешния контур на окото бял или друг светъл молив, а външния контур на окото подчертайте с тъмносин молив. Контрастът на цветовете ще увеличи очите и ще ги направи блестящи.

Автор: Милица Петрова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 + thirteen =