Съдят Холи Бери за $ 5 млн.

Служител на летището иска сумата от Бери и съпруга й.

Служител на летището в Лос Анджелис, който твърди, че е бил бутнат от Оливиер Мартинес през януари, иска обезщетение от 5 милиона долара от френския актьор и неговата съпруга Холи Бери. Роналдо Оуенс бил на работа на летището в Лос Анджелис, на което Мартинес, Бери и двете им деца долетели от Париж. Мъжът твърди, че актьорът е използват детско столче, за да го бутне на земята.

Според мълвата Оуенс е завел дело, твърдейки, че е нападнат без причина. Представители на звездите не са намерени за коментар. Видео, уловило инцидента, показва как 49-годишният актьор върви пред Бери, а тя носи в ръцете си бебето им Матео. Двойката наближава стъклените врати за излизане и забелязва фотографите.

Служителят вдига нещо, което прилича на цифрова камера, след което актьорът хвърля върху него детското столче, което държал в ръцете си. Мартинес се прочу в САЩ, след като бе избран заедно с Ричард Гиър и Даян Лейн през 2002 г. за участие във филма „Unfaithful”. Актьорът, който преди това бе имал връзки с актрисата Мира Сорвино и поп звездата Кайли Миноуг, се срещна с Бери на снимачната площадка на филма „Dark Tide”. Двойката се сгоди през 2012 г. и се ожени във Франция през 2013 г.

Източник: lifestyle.bg

Автор: Plami

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

two × five =