Рейчъл от „Приятели“ винаги привлича вниманието

Телевизионната поредица “Приятели” е популярна и до днес. Близо две десетилетия след края на един от най-обичаните комедийни сериали Рейчъл, Моника, Фийби, Джоуи, Рос и Чандлър са все така вълнуващи – и днес се говори за това какви бяха дрехите им, характерите им, отношенията им.

Ако обърнем внимание на Рейчъл-героинята на Дженифър Анистън. Знаем, че тя имаше най-хубавата коса, а прическата й оглави не една и две класации за най-популярните фризури в историята.

>> Сексуалният Ви живот не е задоволителен? Милиони жени също като Вас страдат всеки ден от ниско либидо. Нямате желание за секс? А когато го правите не му се наслаждавате достатъчно? Вече има решение на този проблем – Ladyagra Естествено коригира хормоналния и хранителен дисбаланс и намалява стреса, виновен за нТова разбира се не е единственото, с което талантливата актриса може да ни впечатли. Тя остави ярък отпечатък с дрехите, които носеше, превръщайки се в една от най-стилните измислени героини от близкото минало. Рейчъл Грийн умееше да изглежда еднакво добре в строги костюми, в къси поли, елегантни рокли, с дънки и тениска, джапанки или карирани панталони, та дори и с дълго палто с леопардови щампи.

Не бива да забравяме униформата на мажоретка, с която героинята на Джен Анистън се опитваше да впечатли персонажа на Тейт Донаван в четвърти сезон на поредицата.

Автор: Mariela

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 + 2 =