Разлики между мъжете и момчетата

Истинският мъж прави планове за бъдещето и всеки ден работи, за да ги постигне.

Представете си, че сте в любимото ви заведение с приятелки и както винаги се забавлявате, но погледите ви не спират да оценяват мъжете, които преминават покрай вас.

Тогава се появява той – висок, добре облечен, симпатичен… Какво се крие зад приятната външност, мъж или момче?

Ето няколко основни разлики между истинския мъж и момчето:

Мъжът знае какво иска и прави всичко възможно, за да го получи. Момчето има някаква идея, която не е съвсем ясна. То не мисли концентрирано върху нея и не полага особени усилия, за да получи желаното. Момчето е пасивно, докато мъжът е настоятелен.

Истинският мъж прави планове за бъдещето и всеки ден работи, за да ги осъществи. От друга страна момчетата живеят за мига. Те планират единствено къде да бъде партито тази вечер.

Мъжът търси партньорка с интелект, която е интересна и впечатлява като личност, има ценности, които следва. Момчето ще се впечатли от момиче, което може да му достави забавление сега и на момента, защото момчето все още не е намерило себе си. В такъв случай няма как да намери достойна партньорка.

Мъжът има различен подход към всяка жена, която става част от живота му. Той винаги си оставя време, в което да я опознае и никога не пришпорва събитията. Момчето не се интересува каква е личността на жената срещу него, защото не търси връзка със сериозна перспектива. Подходът и отношението му към жените винаги са едни и същи.

Истинският мъж може да се изправи срещу неприятностите, неудобните въпроси и разговори. Той е честен в намеренията си, готов е да дава отговори, да премине през трудни моменти, за да разреши проблема. Момчето би избегнало всичко това. То игнорира сериозните разговори, особено когато в тях са намесени и чувства. Момчето винаги избягва излишната драма.

Мъжът знае кога да скочи в предизвикателството наречено любов и да инвестира време, емоции и чувства в една връзка. Момчето тества и никога не се ангажира напълно, защото често не се чувства напълно готово за тази промяна.

Източник: az-jenata.bg

Автор: Plami

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

nineteen − eighteen =