Рапърът Ар Кели остава в затвора

Малко са хората, които да не са чули за скандала около американснкия рапър Ар Кели. Последната новина около него е, че той остава в затвора за неопределено време. Това реши съдът в Чикаго, където той бе задържан миналата седмица.

Изпълнителят няма право да бъде освободен под гаранция, както настоява неговата защита.

52-годишният Кели ще отговаря пред обвинението за секс с малолетни, детска порнография, трафик на хора и нежелание да съдейства на правосъдието.

За да отиде в съда, Кели е бил ескортиран с охрана, облечен в оранжев гащеризон и вериги на глезените. За разлика от предните пъти, когато се среща с представителите на закона, сега той бе доста мълчалив, отбелязват световните медии. Единственото нещо, което казал той, е „да, сър“, в отговор на въпроса на съдията дали е наясно с обвиненията му.

От съда смятат, че е най-добре Кели да остане зад решетките, защото иначе има голяма вероятност да избяга и да посегне отново на малолетни.

Преди няколко месеца певецът получи 10 обвинения за сексуални престъпления с жени, някои от които са малолетни. Тогава той бе освободен под гаранция и отричаше.

През 2008 г. рапърът бе оправдан по обвинение за детска порнография.

Автор: Фифи Иванова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

fourteen + 5 =