Райна учи испански в Куба

Неочаквано за всички беше разкритието, което направи пилето на поп фолка за екскурзията си до Куба.

rainaПред Телевизия „Планета“ Райна е разкрила, че пътуването й този път е било свързано с по-сериозна цел. Вместо да се посвети на заслужена почивка изпълнена с развлечения и забавления, певицата е посетила Куба с цел интензивното изучаване на испански език.

Певицата ще се посвети на 6 седмичен курс по испански език в ниво Б2, с който да усъвършенства познанията си по страстният език. Музикалната компания на Райна, категорично я подкрепяла е желанието си да усъвършенства знанията в този език, тъй като работодателите й били на мнението, че човек трябра да се развива и обогатява. В сеое интервю, хитовата изпълнителка, споделя, че макар че е далеч от родината, тя не е загърбила музикалната си кариера.

Родната звезда, планира постепенно да радва почитателите си с нови музикални проекти, които скоро трябва да се появят на бял свят. Тов естествено, не е всичко тъй като Райнето не пропуска да споделя своите вълнуващи Карибски изживявания с феновете си, всеки ден в социалните мрежи.

Феновете на певицата, я познават добре и знаят, че огромната й страст към латино танците скоро ще я отведе при доказани танцьори там и не изключват възможността, любимката им скоро да ги изненада с видео на което се вихри в някой от Хаванските салса клубове.

Автор: sisa

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

17 + 13 =