Приянка Чопра и Ник Джонас щастливи като в индийски филм

Дори и да не ви се вярва, Приянка Чопра и Ник Джонас се сгодиха, а съвсем скоро предстои и приказна сватба. Вижте през какво преминаха, за да бъдат сега заедно.

Голямата новина гръмна само преди няколко месеца, след като стана ясно, че Ник и Приянка имат връзка. Никой не очакваше, че той ще предприеме тази стъпка, макар всички да знаят, че предпочита зрели дами.

Чопра е поредната улегнала жена в списъка на Ник.
Наскоро Ник имаше кратка афера с Деми Мур, която му е кака с три десетилетия. 25-годишният певец е поддържал отношения още с Кейт Хъдсън и австралийската изпълнителка Делта Гудрем.

36-годишната Приянка пък е по-голяма от него с 11 години, но за Ник това няма значение.
Двамата потвърдиха годежа си, но поотделно в Instagram с романтична снимка в боливудски стил, под която Ник написа: „Бъдеща Мисис Джонас. Мое сърце. Моя любов”, а Приянка: „Приет… с цялото ми сърце и душа“.

Двамата дори събрали семействата си, за да отбележат годежа в Индия.

Ник определено ще трябва много да се постарае да не разочарова Чопра.
Досега не е известно той да се е държал непочтително с жените, с които е бил. Дамите нямат оплаквания, напротив. Дали обаче перлата на Боливуд ще успее да превъзмогне собствените си драми, за да бъде щастлива?

Надяваме се Ник да има късмет, защото миналото на Приянка е низ от драматични любови.

След като печели конкурса „Мис Свят“ през 2000 г., Чопра се превръща в знаменитост – и като модел, и като рекламно лице, а Боливуд просто ликува – има си нова звезда.

Дебютът в киното е през 2002 г. Година по-късно тя среща първата си любов на снимачната площадка – Акшай Кумар. Естествено, всяка тяхна крачка се следи.

Двамата обаче не издържат дълго на напрежението и освен че прекъсват лични отношения, вземат решение да прекратят и професионалните.

Пътят й обаче следва възходяща линия и скоро Холивуд я забелязва.
Бившият й мениджър Пракаш Джайу решава да осребри близостта си с нея и разкрива пред медиите пикантни подробности от живота й. Според него тя е искала да се самоубие няколко пъти. Пракаш лично е разубеждавал, съветвал и подкрепял.

Мениджърът причина за депресивните епизоди била връзката й с Асим Мерчант. Двамата са заедно само няколко месеца, но преживяванията били като от дългогодишна изцеждаща любов. Накрая тя просто не издържа и си тръгва, той пък решава да й отмъсти, като пуска нейни интимни снимки. Именно след това, по думите на мениджъра, тя опитва да се самоубие. Семейството й категорично отрича Приянка да е имала подобни преживявания и твърди, че Пракаш иска да я дискредитира.

Всъщност в този период тя снима над 50 филма както за големия, така и за малкия екран.

И среща най-голямата звезда на индийското кино Шах Рукх Кхан. През 2006 г. двамата се снимат в трилъра „Дон“, където тя прави една от най-силните си роли.

Двамата се познават от конкурсите за красота, където той е в журито. Но нищо повече.

Привличането на екрана обаче е толкова силно, че според индийските медии двамата са влюбени.

Кхан и Чопра са просто приятели, и то много добри.
Той я препоръчва на режисьори и продуценти, смята я за забележителна актриса. Слуховете за връзка между тях не секват и това разбива живота и на двамата.

Съпругата на Краля на Боливуд се намесва, за да ги раздели. Поставя ултиматум – или тя, или Приянка. Шах и Чопра спират да общуват, Гаури, съпругата на Кхан я изключва от приятелския си кръг, а самият той е принуден да се откаже от всякакви контакти с нея.

По онова време се ражда и прякорът й „Мис Пиги“, търпи подигравки и се налага да се справя сама. Семейството й е до нея, но не успява да разбере напълно разочарованието и унижението й.

Холивуд я приласкава и тя бързо забравя случилото се.
Признава, че никога не е искала да бъде там, дори се страхувала, продуцентите и режисьорите пък очаквали, че ще говори английски с акцент и ще бъде твърде малодушна за Холивуд. Както знаем, Приянка опровергава всички. Но докато трупа слава като актриса, печели и още любовни разочарования.

На хоризонта се появява актьорът Харман Бавейя.

Двамата са заедно повече от 5 години, преди да се появи друг изкусител – Шахид Капур. Приянка и Шахид отричат да имат връзка.

По онова време той е обвързан с друга известна актриса – Кареена. Едва неотдавна Приянка разкри, че все пак двамата са били във връзка.

Автор: Милица Петрова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 × two =