Причини, поради които мъжете изневеряват

d12028d9174950cc46e2dd983b9a238eПо този въпрос е писано много и със сигурност ще се пише още. Сигурни сме, че повечето от вас са били и от двете страни на барикадата.

И, да никак не е приятно да си в ролята на измамената жена. Обобщихме осносните причини, поради които се случва мъжете да кривнат от пътя. Ето кои са те:

1. Просто са си такива
Да, има една специфична порода мъже, които просто „не са родени да бъдат с една жена“, колкото и клиширано да звучи. И не те няма да ви изневерят, за да ви наранят или, защото не изпитват вече нищо към вас, напротив, колкото и невероятно да ви звучи, те ви обичат, но просто нагонът не прощава. Все пак малко са дамите, които биха се съгласили да не бъдат „единствени“ в живота на своя любим. Приемаме и двете гледни точки.

2. Чувстват се несигурни
Този тип мъже постъпват наистина глупаво. Те са толкова обсебени от мисли, че не са достатъчно добри за вас и даже мислят, че вие сте тези, които ще изневерят. Така, че решават да ви победят в играта като го направят първи. Жалко, но тези предразсъдъци и грешни решения са убили не еднаи две връзки.

3. Не оценяват какво имат
Тези господа държат на жената до себе си, обичат я и до такава степен са я приели за даденост, че дори не осъзнават как една малка забежка би могла да сложи край на всичко. И обикновено след това са изненадани и разочаровани, че може би са изпуснали жената на живота си. Е, да са мислили по-рано, както се казва.

4. Защото са слаби
Има и такива, които просто не могат да издържат на изкушението и просто му се отдават без значение, дали жената отсреща е техен тип или не. Много добре знаят, че бъркат и обикновено се чувстват много виновни след това и често сами си признават за изневярата.

5. Защото нещо им липсва
Тези мъже осъзнават, че нещо им липсва и неусетно започват да го търсят при друга. Не са готови обаче да се откажат и от всичко това, което имат с вас. Не ги оправдаваме, разбира се.

6. Страх ги е да си признаят, че любовта си е отишла
Това може би е най-лошият вариант. Не ви обичат вече, но ги е страх да поемат риска с нова връзка, затова предпочитат да започнат паралелна такава, за да пробват дали ще се получи и да не стане така, че са изпуснали питомното, за да гонят дивото.

Източник: beu.bg

Автор: Plami

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

six + 3 =