Обвиниха Кейти Пери в неприлично поведение

Актьорът и модел Джош Клос обвини Кейти Пери в непристойно поеведение и сексизъм. Той е участвал в клипа на Пери към песента „Tennage Dream“. Тя беше пусната през 2010-а, а албумът, от който е част, спечели награда „Грами“ в своята категория.

61st Grammy Awards – Arrivals – Los Angeles, California, U.S., February 10, 2019 – Katy Perry. REUTERS/Lucy Nicholson – HP1EF2B02SBWI

Все пак, явно не всичко е било както трябва. Клос написа в профила си в Инстаграм за неприятна случка, на която инициатор е бил известната певица.

„Бях на рожден ден. Видяхме се с Кейти и двамата се прегърнахме. Тогава доста си падах по нея. Исках да я представя на приятел, но когато се обърнах, тя свали панталоните и бельото ми пред всички. Можете ли да си представите колко бях унизен?“.

Моделът и актьор споменава и друга случка по време на снимки. Според неговите думи, Пери го е нарекла „гнусен“, а част от екипа ѝ забранил на Клос да говори за прекараното време с певицата.

„Споделям това сега, защото в последно време се заговори, че мъжете с власт са перверзни. Но жените с власт също не са цвете за мирисане“, пише още моделът.

Засега екипът на Кейти Пери отказва да коментира обвинението.

Автор: Фифи Иванова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

four × three =