Обща жена e причина за убийството на мъжа в “Хиподрума”

Жестокото убийство в столичния квартал “Хиподрума” скоро ще бъде разплетено напълно. В основата на кървавата разправа стои бивша съпруга на убиеца и настояща на убития.

Убитият Борислав Вардаров правел ключалки и аларми на автомобили, а преди години въртял бизнес със заложни къщи. Във вторник килърът дошъл в гаража и двамата се скарали за жена, в която били влюбени, но ключарят се оженил за нея. Съперникът му извадил законен пистолет и прострелял майстора 2 пъти в корема и 1 в гърлото. Понеже изстрелите не се оказали смъртоносни се наложило мъжът да извади нож и прерязал гърлото на опонента си, оставяйки го да се дави в собствената си кръв.

Разследващи пред “24 часа” установиха, че ключарят е починал в страшни мъки и е агонизирал 20 минути, докато не умрял от кръвозагуба.

Негов братовчед, който му звънял няколко пъти и се е притеснил като не е отговорил, е намерил трупът.Убиецът е задържан и е установено, че е с психични отклонения.

От Софийската градска прокуратура съобщиха, че е повдигнато обвинение на Я.Х. за извършено от него убийство. С постановление на прокурор той е задържан за 72 часа, за да може да се яви със сигурност пред съда за определяне на мярка за неотклонение “задържане под стража”. На пресконференция днес прокуратура и разследващи ще оповестят повече подробности за жестокото убийство.

Автор: Mariela

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

seven + 10 =