Няколко съвета за аналния секс

Не е лесно да се говори за анален секс. За доста хора темата е табу, за други – просто неудобна.

Да не говорим пък за всички онези жени, които имат лош опит с аналния секс.

Има и такива, които категорично отказват да пробват, защото са чували страшни ужасии от приятелките си. Обикновено скапаните истории са свързани с доста неопитни мъже, които причиняват болка на жените, и те после не искат и да чуят за втори опит. И са си прави. Ако преживяването е приличало на изнасилване, няма как да поискаш пак.

От друга страна, ако мъжът е опитен, аналният секс е приятен. Малко лубрикант, някои мили напътствия и много говорене след това, и преживяването си става дори забавно. Оргазмите при аналния секс никак не са рядкост, дори и да не се стимулират други части от тялото.

Често филми и сериали показват аналния секс по доста негативен начин. Например мъжът решава да изненада жената, докато правят стандартен секс, и естествено, тя е шокирана. Позите, държанието на мъжете – всичко е снимано така, че на никоя жена не би й хрумнало да опита.

Затова, ето няколко съвета за аналния секс, които ако спазваш, ще си прекараш приятно. И не си мисли, че ако го направиш, ще си перверзна кучка, или нещо такова. Напротив – ти си сексуално здрава жена, която може да опита всичко, което иска в секса, стига да знае как и до къде се простират границите й.

10 съвета за аналния секс

Не бързай с проникването.
Любовната игра е много важна. Трябва да бъдеш много възбудена, а ако преди аналния секс си получила и оргазъм, ще е още по-лесно.

Чаша вино и малко романтика помагат.
Не се напивай до вцепенение, разбира се, просто и двамата се отпуснете, и всичко ще е наред.

Добре е първо да познаваш себе си, за да знаеш дали нещо ти харесва или не.
Следващия път, когато мастурбираш, масажирай нежно аналния отвор, и прецени как се чувстваш.

Може да се почувстваш малко като мръсница.
Това е нормално – аналният секс е табу за доста хора, но нека това не те спре да експериментираш. Няма от какво да се чувстваш неудобно.

Тъмните чаршафи са по-подходящи от светлите.
Аналният секс понякога създава ред неудобства, все пак говорим за дупето ти…, и с едни тъмни чаршафи ще скриеш нещата, които след секса няма да ти се иска да виждаш.

 
Външната стимулация помага.
Освен по време на мастурбиране, накарай партньора си и по време на секс да масажира аналния ти отвор. Спри го, ако започнеш да се чувстваш некомфортно.

 
Не забравяй лубриканта, защото е много важен за приятното изкарване и на двамата.
Такъв на водна основа върши чудесна работа.

 
Използването на презерватив е задължително.
Не забравяйте обаче да смените презерватива, ако от дупето минете към вагината, както и обратното.

 
Колкото и да се отпуснеш, в началото ще боли.
Правете пауза винаги, когато почувстваш дискомфорт.

 
Бъди готова да поемеш пълен контрол над преживяването.
За теб това е нещо ново, и за да бъде всичко тип-топ, ти трябва да задаваш темпото и всичко останало.

 

Направете по-приятен сексуалния контакт, насладете се на повече чувственост и засилете приятните усещания от половия контакт. Благодарение на висококачественият лубрикант на водна основа Cupid Glide Anal, аналното проникване е много по-безболезнено и по-приятно, има овлажняващ, възбуждащ и обезболяващ ефект. Можете да го намерите тук.

Автор: Plami

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

seven − two =