Няколко неща, без които жените не могат

Всички знаем общоприетото становище, че оценяваме нещо едва, когато го загубим. Знаете ли, че тази теза важи и за някои на пръв поглед дребни неща, без които жените не могат в ежедневието си.

Ето и липсата на кои предмети би могла да доведе една жена до истинска истерия:

Гримове

Истината е, че дамите масово не могат да си представят живота си без гримовете. Разбира се, винаги има изключения, но те са огромна рядкост. Дали е редно дамите да се намесват толкова във външният си вид и да са толкова зависими от гримовете, оставяме на личната преценка. Важно събитие, официална вечеря, кафе с приятелки или дори през работният ден има жени, които не могат да излязат без грим, дори и до кварталното магазинче.

Мобилен телефон

Тази вещ е вече не просто необходимост в ежедневието ни, а част от живота ни. Тази малка черна кутийка ни осигурява начин да бъдем свързани във всеки един момент със семейството и близките си – ето това е причината тя да е вещ, без която дори не само жените не могат да си представят живота си.

Чифт удобни обувки

Повечето жени имат поне един чифт удобни дънки в гардероба си, независимо дали се „връзват“ с любимия и предпочитан от тях стил на обличане. Винаги можем да намерим повод да ги обуем в подходящо съчетание с блуза, риза или пуловер, а непретенциозността на тази дреха я прави универсална и задължителна.

Вибратор

Да, може и за някои да звучи малко странно, но съвременните жени имат поне по една такава играчка и не могат без нея. В забързаното ежедневие, работещата, необвързана жена понякога няма време да ходи по срещи и следователно няма постоянен интимен партньор. Именно затова някои представителки на нежният пол предпочитат да задоволят сексуалният си нагон с помощта на вибратор, вместо да се отдават на връзки за една нощ.

Силиконовият вибратор “Black Naughty Boy” е напълно реалистичен вибратор, изработен от екологично чист силикон в черен цвят. Той е с нормални размери, но за сметка на това се отличава с уникален дизайн и мощна вибрация в две степени. Тялото му е пенисовидно и изключително добре оформено, покрито с изпъкнали вени.

Автор: sisa

Сподели
468 ad


2 коментара

  1. Страхотна статия,така е пишете много верни и смислени неща

    Отговор

Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

17 + 20 =