Николета: В днешно време половият орган не е критерий!

Николета Лозанова често е обвинявана, подобно на повечето красавици в България, че е меркантилна. В нейната лична рубрика за psp.bg, където отговаря на въпроси на фенове, преобладаващи запитвания за визията й, мъж се осмели да я попита какъв е критерият й за идеалната половинка до нея.

“В днешно време половият орган не е критерий, а отношението към жената и към света. Така се промениха към момента взаимоотношенията, че ние жените сме поели изцяло мъжката роля. Нямам физически критерий, просто държа на действия, които да доказват мъжество.”, категорична е Ни Ло.

Също така често обвинявана, че красотата е нейна фикс идея в живота, тя оспори това твърдение на недоброжелателите си, обяснявайки:

“Красотата е фактор, но не е всичко в живота. Определено се стремя да изглеждам безупречно, но не ми в никакъв случай цел номер едно в живота. Не знам дали имам право да искам изобщо нещо, след като Бог вече ме е дарил с Никол – тя е моят въздух, тя е смисълът на живота ми и сякаш единственото, към което се стремя и ще се стремя за в бъдеще, е тя да бъде обичана и щастлива.”

Автор: Милица Петрова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

14 − five =