Николета Лозанова очарова италиански издател

Изкусителната Николета Лозанова е първата родна звезда, която позира за корицата на пилотния брой на специализираното списание за фризьорство “YOU България”. Със своите визия и изразителност брюнетката впечатли екипа на италианския издател Марко Петрели и по всяка вероятност ще краси също и пролетния брой на Апенините. Това обявиха родните издатели от “Christian of Roma”.

Списание “YOU” излиза общо в 25 държави, а появата му у нас съвпада със старта на 25-ия юбилеен Италиански фестивал на красотата и прическата на 1 април. Романтичната нова визия на Николета Лозанова е създадена от стилиста Венелин Кондаков и гримьорката Джулия Ангелова. Излъчваните от ослепителната телевизионна водеща женственост и загадъчност са уловени в кадрите на фотографа Костадин Кръстев-Коко, заснети в Киноцентър “Бояна”.

Като лице от корицата на първия брой на “YOU България”, в интервю за списанието тя разкрива интересни подробности от професионалния и личния си живот, споделя хотарена. Ето какво написа по този повод Лозанова в профила си във Фейсбук./slava.bg

Автор: Милица Петрова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

three × two =