Ще вдига ли сватба Ники Минаж?

36-годишната рап певица Ники Минаж се омъжва за своя 41-годишен любим рапър Кенте Пети. Това става известно вчера, когато звездата публикува в своя Instagram видео с чаши с надписи „г-н“ и „г-жа“ и бейзболни шапки с надпис „булка“ и „младоженец“. Видеоклипът на Ники е придружен от емотикони, изобразяващи булка и младоженец, а в допълнение на този комплект – певицата е изписала и пълното си име, добавяйки към него фамилното на Пети.

Минаж и Пети потвърждиха романа си още миналия декември. През август певицата заяви, че са подали документи за бракосъчетание и до 80 дена, то ще бъде факт. Добавя също, че музикалната й кариера, (която между другото тъкмо щеше да приключи) все още не е по-малко важна за нея.

„Трябва да работя над албума си, така че ще се съсредоточа изцяло върху него. Сега не искам блестяща и грандиозна сватба, но по-късно ще си направим подобаващ празник“ – заявява Минаж пред западен таблоид.

Дали в крайна сметка празникът е бил шумен и голям, или влюбените са празнували в тесен семеен кръг, Минаж все още не съобщава.

Припомняме, че обществеността не одобри романа на Минаж и Пети. Факт е, че Пети бе съден преди много години за опит за изнасилване на 16-годишно момиче, за което бе осъден на четири години затвор, а малко след това излежава още седем години за убийство.

Автор: Милица Петрова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

12 + ten =