Ники Михайлов сваля Преслава след разялата й с Бирмата

Ники Михайлов реши да се възползва от свободата си и отново се усуква около певицата

Ники Михайлав и Преслава, е… това вече си е новина! Не звучи много убедително, но е факт, че неверният вратар отново започна да проявява специално внимание към популярната певица. Като че ли само е чакал да се чуе за някаква раздяла с дългогодишното й гадже и веднага да се появи на хоризонта с нови аспирации. Явно старите мераци на Ники към Преслава все още са живи, а и е позабравил тупаниците заради тях от страна на Георги Станоев –малката Бирмата.

Ники Михайлов свалял Преслава зад гърба на Бирмата

Но за какви стари желания на Михайлов към известната певица говорим? Още преди около една година, след раздяла, коя ли по ред, между Преслава и Бирмата, футболистът се опита да застане между тях. Не му попречи и фактът, че постъпва непочтено и с Алисия, т.к. по това време той още е с нея. Това не учуди никого, като имаме предвид слабостта на Ники към красивите жени, още повече ако са известни.

И похотливият мъж, според запознати, започва да я сваля и да й досажда с непрекъснати и неприлични SMS, безпокои я по телефона, въпреки категоричните откази от страна на певицата. Естествено, след като упоритият фуболист не я оставя на мира, тя се принудила да сподели с гаджето си.

Може би след това е съжалила, защото последствията не били много лицеприятни. Шамарите на ревнивия любим отново влезли в действие. Екшънът между Михайлов и Станоев се разиграл в заведение в Слънчев бряг. Наложило са да ги разтървават, научиха от Hotarena.net. Тази „битка” от преди година сложила край на приятелството между двамата мъже.

И сега, както писахме по-горе, Ники Михайлов отново си точи зъбите за Преслава. И Бирмата пак се кани да го бие, за да спре да закача любимата му.

Под слънцето нищо ново!

източник: kliuki.net

Автор: Милица Петрова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 × 3 =