Ненчо и Йоанна чакат бебе?

Двойката е била забелязана да влиза в АГ клиника, където избирали да раждат ВИП майките

Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева май са на път да се сдобият с първото си бебе. Актьорът и певицата са били забелязани на консултация в столична клиника по акушерство и гинекология преди дни. Ако всичко е наред и Йоанна наистина е бременна, това ще бъде първото й дете. Ненчо вече има син от предишния си брак, но ако певицата му роди дете, ще бъде на върха на щастието, защото е луд по нея, твърдят близки на най-добрия имитатор на Бойко Борисов. По всичко личи, че това най-вероятно е въпрос само на време.

Двойката е била изловена от екипа на „Папараци“ да влиза във въпросната АГ клиника, популярна с това, че много известни майки я избират за раждането на бебетата си. На излизане от лечебното заведение Ненчо и Йоанна са изглеждали особено щастливи.Какво може да предизвика подобни емоции у тях? Най-вероятно са чули добри новини. Или е станало ясно, че певицата е бременна, или са били на контролен преглед, на който са установили, че плодът се развива добре и с бебето всичко е наред.

„Едва ли са ходили в клиниката за обикновен гинекологичен преглед. Ако беше така, Йоанна щеше да отиде сама, нямаше защо да води и Ненчо със себе си“, разсъждават очевидци.

Фейс Бойко и певицата наскоро се похвалиха с романтично пътуване в Дубай, на което със сигурност са дали воля на страстта си един към друг. Ако обаче тя е бременна, детето едва ли е заченато по време на това пътуване, защото беше прекалено скоро – само за три дни след Нова година. Вероятно зачеването е станало, когато двамата се събраха след кратка раздяла, продължила само около месец. Това се случи през декември. Ненчо не издържа много без Йоанна и й се обясни публично в любов с надежда да си я върне. Във фейсбук той обяви, че я иска обратно в живота си, след като броени седмици по-рано беше категоричен, че пътищата им се разделят окончателно. Сърцераздирателното му признание даде резултат и певицата бързо му прости.

Ако Йоанна наистина е бременна, детето трябва да се появи на бял свят към края на лятото. Връзката й с Ненчо е от по-малко от година, но се развива бурно и бързо. Двамата вече са решили да се женят. Може би именно бебето, което е на път, е причината да се решат на тази сериозна стъпка.

hotarena.net

Автор: Ana Marry

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

20 + 16 =