Наталия Гуркова натирена от милионера Джордже

Палавата Мис България от далечната вече 1998 година Наталия Гуркова отново е в България, при това по всичко личи, че този път има намерение да се задържи на родна земя. Красавицата, която от 10 години е омъжена за черногорския търговец на злато, диаманти и антики Джордже Михалевич, бе забелязана в компанията на съпруга си да оглежда луксозен апартамент в столичния квартал „Павлово”, собственост на футболната звезда Димитър Бербатов.

От брокерската агенция пошушнаха пред „Всеки ден”, че цената на баровския имот от 186 квадрата е 250 000 евро, а Гуркова е останала очарована от видяното.
38-годишната красавица и половинката й официално живеят в ЮАР с двете си деца, където черногорецът върти своя бизнес. Гуркова обаче се прибира в България поне по два пъти годишно, като традиционно е без съпружеска опека. Злите езици твърдят, че набезите на Наталия у нас са вид секс туризъм, като манекенката използва воаяжите, за да забърше по някой оборотен баровец. За последно приписваха на Гуркова мимолетна връзка с милионера Сашо Майонезата при прибирането й около новогодишните празници. Преди това миската беше забелязвана в компанията на митничаря Иво Бързия и Боби Белингата.

Явно Гуркова е решила да се установи отново в родината, след като оглежда жилище. Подобно развитие сериозно намирисва на раздяла с Джордже по взаимно съгласие, макар бизнесменът чинно да я придружаваше при избора на имот. Вероятната причина е, че Михалевич смята да извади парите и иска да се увери, че децата му ще се радват на лукс и комфорт дори далеч от бащините ласки.

Джордже може умишлено да се опитва да разкара семейството си от ЮАР, след като напоследък из местните медии сериозно се размириса за приятелството му с чешкия милиардер и престъпен бос Радован Крейчир. И докато тук Наталия и невръстните хлапета на Михалевич ще са в относителна безопасност от дългата ръка на закона, същото не може да се каже за семейната чест, поверена в нежните ръчички на палавата красавица.

Автор: Милица Петрова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

two × four =