Най-странните капризи на звездите

Често парите и славата превръщат хората от шоубизнеса в разглезени и капризни деца. Някои от тях се прочуха по света, освен като големи професионалисти, така и със странните си капризи.

Бионсе

Звезда от ранга на Бионсе вероятно може да си поиска всичко. Така например певицата изисква да пие алкална вода с титанови сламки, които струват 900 долара, преди да се качи на сцената.

Сам Смит

Британският изпълнител не е от най-претенциозните музиканти, но все пак е звезда и от време на време има странни изисквания. Така например Сам Смит наема хора преди концертите му, които му връзват връзките на обувките или облеклото.

Селена Гомес

Вероятно знаете, че преди да се ожени за Хейли Болдуин, канадският изпълнител се събираше и разделяше със Селена Гомес. През 2014 г., по време на турне, певицата е забранила на всички да изричат името „Джъстин“. Правилото е важило дори за хората с това име.

Джъстин Бийбър

Говорейки за Селена, Джъстин Бийбър също има своите претенции. Често той си поръчва бадемово мляко за пиене и джакузи за съблекалнята му. А по време на турне в Индия, Бийбър е изискал съблекалнята му да бъде декорирана с бели пердета и лилави карамфили.

Джъстин Тимбърлейк

Джъстин е маниак на тема чистота и защита от микроби. Поради тази причина той изисква от персонала си да почиства дръжките на вратите на всеки два часа. Това важи не само за съблекалнята му, а и за хотелите, в които отсяда.

Автор: Милица Петрова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

20 + 11 =