Миро отново докосна феновете си с хубава музика

Миро отново докосна феновете си с хубава музика, това са мненията и оценките на всички- фенове, критици и светски издания.Парчето е №1 в “Набиращи популярност”

Той  изпя една от най-хубавите си песни! Най-новото му парче – “Гълъбо”, излезе само преди дни и се превърна във фаворит не само сред феновете му, но и сред колегите му .

Черно белият клип на песента е не по-малко въздействащ от музиката. В него актьорът от “Откраднат живот” Димо Алексиев влиза в образа на художник. Алексиев и фотографката Красена Ангелова пресъздават невъзможна любов на фона на нежната музика.

Изключителната песен “Гълъбо” е по музика и текст на Вида Пиронкова- дъщерята на прочутия художник Енчо Пиронков. Тя пише първо текста на песента, а малко след това и музиката. “Когато беше готова песента, единственият глас, за който си мислех, беше Миро”, разказва Пиронкова.

“Гълъбо” е първата от албума “Емпатия”, в която всички песни са по музика и текст на Вида Пиронкова. Албумът ще включва 17 заглавия и в него, освен Миро, участват Орлин Горанов, Мирослава Кацарова, Васил Петров, Катя Русенова, група “Атлас”, Илия Ангелов, Марио Николов, Мария Грънчарова,  големият актьор Васил Михайлов и  Еделина Кънева.

Премиерата на албума ще е на 9 март в София. Негов продуцент е Игор Марковски.


Автор: Milenita

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

twelve − 7 =