Милянкова се жени

Ирена Милянкова, която наскоро роди от новия си мъж в живота – Никола Чолаков, ще се бракува за него до няколко месеца.

1464249958-17

Съни от сериала „Под прикритие” казва, че е готова да затвърди официално отношенията с новия си избраник. „Мислим за малка сватба, но която ще поканим само най-близките си. Мечтая да нося фамилното име на Никола”, признава Милянкова.

Двамата с Никола се запознали преди повече от година покрай общата им работа. Той е брокер на луксозни недвижими имоти и  помогна на бившана манекенка да се внедри също в тези среди. Любовта помежду им пламнала много бързо. Преди да роди, Ирена била в екипа на фирмата, в която работи и той. Тя се залюбилаф  с Никола , след като се раздели със съпруга си Росен Чолов – Чолата. С последния се бе залюбила още когато е  била на 14 години. Роди му 4 деца. После Чолата бе арестуван и обвинен в сводничество. Имаше дори мълва, макар и недоказана, че я пребивал от бой. След раздялата се него Милянкова приемаше покани за снимки, сериали и риалита, за да издържа четирите си деца.

В момента Ирена и Чолаков отглеждат заедно четирите деца на манекенката, както и новородената Виктория. Компания им правят от време на време и двете деца на Никола от предишния му брак. Така общият брой на децата им става седем.

Новото семейство ще гледа само четири от децата за постоянно. Другите три живеят при предишните им партньори. В последно време новата звездна двойка се повява на светски събития, като не пропуска да демонстрира любовта си.

Автор: Ana Marry

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

1 × four =