Миглена Ангелова с нов проект!

Миглена Ангелова е пълна с изненади, коя от коя по-интригуващи. Тв водещата, която преди четири години спечели 10-тото юбилейно издание на „ВИП Брадър” и стана любимата звезда на България, е готова с поредното предизвикателство, което привежда в ход!

Мадам „Искрено и лично” възражда емблематичното си тв предаване, което е и нейна запазена марка, и то така, както не сте и очаквали. Ако до този момент сте свързвали „Искрено и лично” само с телевизионния екран, вече ще може да го следите и в доста по-динамичен вариант – в собствен канал в You Tube.

Факт е, че към предаването винаги е проявяван нескрит тв интерес, само че докато шефовете на големите родни телевизии умуват кое кога да се случи, Миглена Ангелова е решена да направи дори още по-добра виртуална версия на предаването си.

Миглена Ангелова пред “ШОУ”: Зрителите чакат да се върна на екран!

„Не вярвам в това, че „от нас нищо не зависи”. Логиката е проста: ако аз не продавам съвестта си, ако аз не корумпирам никого, ако моите приятели не го правят, значи рано или късно ще са повече хората, които не са съгласни да участват в наложеното ни лицемерно беззаконие.

Значи, все повече ще стават хората, които не са съгласни да живеят в изкривената, изпълнена с лъжи действителност, за която онези, които имат интерес да я поддържат крива, твърдят, че е неизменна и, че “винаги” сме били така.

Сподели, подкрепи, съдействай – колкото повече хора мислят нормално, толкова по-бързо ще се нормализира животът ни”, пише Миглена Ангелова в канала на „Искрено и лично” социалните мрежи, а думите й привличат като магнит стотиците последователи.

В модерното „Искрено и лично” акцент отново ще са хората и психологията на отношенията им, а Миглена Ангелова обещава да покаже доста интригуващи подходи.

Автор: Милица Петрова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

five × two =