Меган Фокс говори против Холивуд

 

След като стана лице на списани “Престиж”, най-после звездната красавица Меган Фокс проговори за суровата действителност в Холивуд.

В интервю откровено сподели разочарованието си от средата на шоубизнеса.Тя смята,че в Холивуд липсва човечност и съвест и няма никакви изгледи това да се промени. Меган разказа: „Вътре в студиото няма нравственост или ценности. Само жажда. Ако можех да променя това, разбира се, че бих го направила. От многото случаи идват емоционалните травми: хората преживяват всичко и отново се завръщат.Всеки е само обект, средство за достигане на целите. Ти не можеш да си тръгнеш по време на снимките, защото губиш два милиона долара. Работим въпреки травмите. Всичко е нормално, докато твоето лице изглежда отлично и само тогава можеш да се снимаш“.

Актрисата сподели още, че когато попаднеш в тази среда се превръщаш в човек без скруполи и си готов на всичко, само и само да постигнеш целите си. „Когато бюджетът на филма е 100 милиона долара, ценността на човешкия живот нищо не значи. Единствената цел е да се завърши филмът навреме, за да се продаде добре“, обяснява Фокс.

Автор: Mariela

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

two × 1 =