Мъжете от коя зодия са най-верни

Виж кой зодиакален знак е най-верен и заслужава внимание и за кого не трябва да се хабиш?
Най-верните мъже по зодии

Телец: не се състезава за титлата Казанова и много рядко си губи ума! Мъжът-Телец изглежда затворен, но чувствата му са много дълбоки. И е много упорит – на всяка цена, трябва да постигне целта си. Ако си видяла в очите му желание, не забравяй, желание и чувства са едно и също нещо за него. А това означава, че той е влюбен, а на теб ти е провървяло. В любовта мъжът от тази зодия е нежен, страстен, трогателен и не те натоварва с излишни въпроси. Ако се ожени, това ще е съвършено осъзнат избор. Той разчита на взаимност и вярност. Поради което, може да се каже, че той е най-верният мъж.

Лъв: царя на зверовете! Мъжът-Лъв се отличава от тълпата по външността си. Той има силно и здраво телосложение или се стреми към такова, облечен е добре, предпочита марковите дрехи. Като цяло е материалист. Подарява подаръци неохотно. Лъвът е една от най-верните зодии. Раздяла с него е възможна по следните причини: ако поставиш себе си на преден план; ако го превъзхождаш професионално; ако се опиташ да дирижираш отношенията ви. За всичко останало може да бъдеш уверена – Лъвът ще бъде надежден и верен.

Дева: надежден и практичен, но защо не оценяваш това! Мъжът-Дева никак не е лесен характер. Той не обича театрални постановки, затова и няма да ти чете поезия под прозореца и да танцува с теб до сутринта. Този мъж винаги анализира и обръща внимание на детаилите. Със сигурност помни с какво си била облечена на първата ви среща, за какво сте говорили и как си се държала. Сексът за него не е просто физически контакт. Той е достатъчно гнуслив и придирчив. Практически, при него липсват случайните връзки, защото се страхува от заболявания. Така че, ако такъв мъж не гледа на теб повърхностно – той ще ти бъде верен.

Везни: под покровителството на Венера! Мъжът от тази зодия е честен, внимателен, може да бъде надежден партньор и приятел. Той не е завоевател. Той може да рухне, дори под напора на битови въпроси, ако ситуацията е такава, че той не може или няма време да се адаптира към нея. Той се стреми да ти достави удоволствие, да те съблазни и в отговор очаква похвала, признание, възхищение и одобрение. Предпочита стабилността и равновесието, поради което, радко предизвиква промени или раздяла, в следствие на изневяра. Ако ти изневери и се стигне до раздяла, то ще бъде, защото на него му е било некомфортно и връзката ви, така или иначе е щяла да приключи. източник: cosmopolitan.bg

Автор: Милица Петрова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 × two =