Лоренцо: Не чувствам Гринго като баща

Лоренцо много държи на Гринго. Синът на Софи Маринова вече уверено крачи по стъпките на звездната си майка. Той има няколко песни зад гърба си, но не спира да твори. Само преди няколко дни излезе и новата му песен. Въпреки това Лоренцо не пропуска нито един час в училище.

„Училището е важно за мен. Не пропускам час. Върви добре. Мога да се похваля, че нямам двойки – само петици и шестици имам“, признава синът на Софи, пише „България днес“ и разкрива кой е любимият му предмет. „Географията ми допада. Това е любимият ми предмет. Обичам да научавам нови неща. Историята също ми е силна. В учебниците има много интересни теми, които са ми любопитни“, споделя Лоренцо.
Сватба

Съвсем скоро в семейството на тийнейджъра предстои едно голямо и хубаво събитие, а именно сватбата на майка му Софи Маринова. Лоренцо не крие, че е развълнуван от това, което предстои. „Честно казано, доста се вълнувам. За първи път майка ми се жени. Имала е предишни връзки, но до сватба не се е стигало. Затова съм леко развълнуван. Ще бъде доста интересно със сигурност. Подготвил съм няколко изненади за мама и за Гринго. Надявам се да се зарадват за тях. Все още не знам каква ще ми бъде ролята по време на сватбата“, разкрива той.

Лоренцо признава и какви са отношенията му с Гринго. „Трудно е да кажа, че го чувствам като баща. Все пак аз си имам татко. Много държа на Гринго, уважавам го. Винаги търся помощ от него. Най-често го моля да не казва на мама, когато съм направил някоя беля. Той е по-снизходителен. Не ми се кара толкова много“, напълно откровен е Лоренцо.

Синът на Софи разкрива и какво е научил от мъжа до майка си. „Да бъда честен и добър. Дава ми съвети как да се държа с момичетата. Най-вече ми е помогнал да стана мъжкар, какъвто е той. Основно с него водим мъжките разговори“, разкрива още Лоренцо.

Автор: Милица Петрова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

1 × 5 =