Лъжите, които изричаш, когато си пияна

Когато човек е под влиянието на алкохол, той обикновено казва неща, които не би изрекъл в трезво състояние. Виж кои са най-често изричаните лъжи от момичетата, които са прекалили с броя на чашките:

**„Прекарвам си наистина невероятно! Много се радвам, че решихме да излезем заедно някъде!“ – наистина ли би излязли с тези хора, ако си трезва? Май ти се завъртя главата, защото пиеш питиетата си бързо, понеже ти е скучно с компанията, с която си. Е, сега вече може да ти е весело, но до преди малко умираше от скука и си реши проблема, като си пийна подобаващо.

**„Ще бъдем приятелки до края на дните си. Обичам те!“ – значи, когато сте трезвени почти не си говорите, но сега си обещавате да сте най-добри приятелки и да си споделяте всичко. Пълни глупости! 🙂

**“Иска ми се да се прибера вкъщи и да заспя” – а не ти ли се иска всъщност повече да отидеш при момчето, с което си пишеш цяла нощ закачливи SMS-и?

**„Аз не съм пияна!“ – още малко и ще започнеш да твърдиш, че фъфлиш по рождение.

**„Странно, че досега не сме излизали заедно. Наистина ми допада твоята компания“ – най-вероятно мнението ти ще е друго, когато изтрезнееш и ще си спомниш защо досега не сте излизали заедно. Със сигурност не е случайно.

**„Иска ми се и аз да си имам гадже. Вие двамата сте страхотна двойка и много ви се радвам“ – шансът това да е истина е минимален. Най-вероятно в този момент тя си мисли за пицата, която ще си поръча, когато се прибере на спокойствие у дома.

**„Аз приключих с мъжете. Завинаги!“ – да, със сигурност си приключила с мъжете, освен няколко изключения като сладура от курса по испански, треньора ти по фитнес, съученикът от училище и т.н.

**„Трябва да излезете заедно, той е наистина много сладък“ – може и да е сладък, но може и така да ти се струва, защото си пияна. По-добре не давай такива съвети на пияна глава.

**„Много е яко да си нямаш гадже. Човек трябва да се наслаждава на свободата си“ – и това обикновено ти го казва момиче, което има сериозна връзка и не може да си представи живота без партньор. Да, хубаво е да си свободен и да няма нужда да даваш отчети, но и никак не е лошо да си имаш гадже, което да те ядосва от време на време.

Източник: teenproblem.net

Автор: Plami

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

two × four =