Коя е била голямата любов на принц Уилям преди Кейт Мидълтън

Според кралския биограф Кейти Никол, Уилям е имал „страстен романс“ с момиче на име Арабела Мъсгрейв, което е срещнал на парти.

В своята книга от 2010 г. „Уилям и Хари: зад дворцовите стени“, Никол разказва историята им.

„Когато Арабела дойде на партито, Уилям се замисли. Тя се беше превърнала в прекрасна млада дама и той се зачуди защо не й е обръщал внимание досега. Двамата танцуваха и пиха до ранните часове и когато Арабела му каза лека нощ, принцът незабелязано се измъкна от стаята и я последва на горния етаж. Това беше началото на страстен романс. Това лято двамата прекарваха колкото е възможно повече време“, пише в книгата на Кейти.

                                                        Арабела (в средата) сега е щастливо омъжена за главния ПР на Gucci

Любовната история се е случила точно преди принц Уилям да замине в университет. Според Никол, той се е връщал у дома всеки петък вечер, за да прекара уикенда с Арабела. Още по-интересно – той дори е мислел да напусне университета и така да бъде по-близо до любимата си.

Спокойно, точно в този момент се появява Кейт Мидълтън. Двамата живеят в едно общежитие по време на първата си година в учебното заведение и останалото, както казват, е история.

Ако трябва да сме честни, освен ако човек не сключи брак с първия човек, с когото е имал романтични взаимоотношения, няма как да няма бивши с списъка си. Уилям, макар и принц, е също човек – като всички нас. Разрешено му е да има красиви бивши приятелки и в това няма нищо нередно.

Автор: Фифи Иванова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 + 15 =