Кортни Кокс празнува рождения си ден с Дженифър Анистън и Лиса Кудроу

Явно някои звездни приятелства наистина продължават цял живот. Това доказаха Дженифър Анистън, Лиса Кудроу и Кортни Кокс. Трите актриси се запознават на снимачната площадка на сериала „Приятели“ през 1994г. и веднага се сближават.

Анистън играе разглезената Рейчъл Грийн, която се впуска в живота без никакъв опит и се надява приятелката ѝ от колежа Моника Гелър (Кортни Кокс) да я научи на всичко важно. Кудроу пък влиза в ролята на смахнатата, но истинска Фиби, която се опитва да пробие с музика в големия Ню Йорк.

И за трите това е първият мащабен проект, който ги изстрелва на върха в Холивуд през 90-те години. Сериалът изкара 10 много успешни години в телевизията и приключи през 2004 г. с много сълзи, благодарности и обещания за вечно приятелство между актьорите.

Въпреки че мъжката част от сериала не прекарват време заедно, то момичетата не пропускат възможността да се съберат.

Точно това се случи и този уикенд, когато Кортни Кокс навърши 55 години и отпразнува повода с най-близките си хора. Сред тях бяха Анистън и Кудроу, а снимки на трите се появиха в социалните мрежи. „Колко съм щастлива да прекарам рождения си ден с тези двете? Обичам ви, момичета. Много“, написа рожденичката под снимка на трите жени в Инстаграм.

От своя страна Лиса Кудроу сподели снимка в своя профил с Кокс, на която се вижда двете да използват филтъра за тъжно човече и написа „Не забравяй, Корт, че аз винаги ще съм по-голяма от теб. Честит рожден ден“.

Автор: Фифи Иванова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 − 4 =