Кой е новият любим на Селин Дион

По време на ревюто на Alexandre Vauthier на Седмица на модата в Париж вниманието на публиката беше привлечено не толкова от тоалетите, колкото от една ефектна двайка, заела места на първия ред. Ще ти разкрием – става въпрос за Селин Дион и младият й нов партньор Пепе Муньос.

Двойката не за първи път се появява в обществото. По време на концерти (да, 50-годишната Селин и 34-годишният Пепе са не само влюбени гълъбчета, но и колеги – той работи като танцьор в групата й) те впечатляват зрителите със страстните си пируети.

С две думи – отношенията им вече са преминали първата проверка на времето, нещата са сериозни, а това означава, че е време да разберем малко повечко за този млад мъж.

Нали не си забравила, че личният живот на Селин Дион до този момент беше обвързан единствено с Рене Анжелил, който я забелязва, когато тя е на 12, а той е на 38, и й помага да направи кариера. През 2016-а Рене почина от рак, а Селин неведнъж сподели, че много тъгува за съпруга си.

„Гласът ми звучи по друг начин без теб. Ти беше до мен от времето, когато бях малко момиче. Ти беше мъжът, който изпълни всичките ми мечти“, казваше Дион.

Но… Сърцето й вече е готово за нови чувства.

1. Пепе Муньос е роден през 1985 г. в испанския град Малага.

2. Младият мъж от дете е запален по танците. През 2002 г. изкарва едногодишен курс по танци в Куба. Пепе също се е обучавал в лятната школа на Кралския балет в Лондон.

Но той не се стреми да завземе голямата сцена. В началото на кариерата си печели пари, танцувайки по улиците на Мадрид, където през 2003 г. го забелязва “ловац на таланти” и му предлага да се яви на няколко кастинга.

В крайна сметка получава роля в мюзикъла „Котките“, когато е на 18 г. Изиграва неуловимият Макавити .

3. За личната му среща със Селин Дион не се знае много. През 2010 г. Пепе излиза с известната испанска телевизионна водеща Паула Васкес. Което е интересно, тя също е по-възрастна от Пепе – с 11 години.

4. Със Селин Деон също го свързва щастлива случайност – на едно от представянията му в Лес Вегас го забелязва представител от творческия екип на певицата и го кани да се присъедини към танцьорите.

5. Пепе Муньос е не само талантлив танцьор, но и добър художник. Той е запален по модата и често рисува модни ревюта. Негови ескизи са публикувани във Vogue

6. За връзката между Селин Дион и Пепе се заговори през 2017 г. – през лятото певицата гастролираше по Франция и наблюдателните французи, които са на „ти“ с любовта, веднага уловиха искрата на страстта, която прехвърчаше между двамата на сцената.

7. Веднага след това пресата започна да вади гръмки заглавия като „Пепе Муньо – танцьорът, който не пуска Селин Дион“, но представителите на двамата отричат информацията.

8. След година Селин и Пепе отново са засечени заедно на Седмица на модата в Париж, но вече не крият чувствата си. На ревюто на Alexandre Vauthier Муньос страстно прегръща Дион и грижовно и оправя деколтето.

Автор: Фифи Иванова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

fourteen + nine =