Ким Кардашиян с открито писмо за голотата си

По повод последната разголена снимка, Ким Кардашиян написа писмо до всички, които съдят голотата и правото й на избор как точно да се снима и какво да публикува в публичното пространство.

“Исках да напиша нещо до всички вас, които осъждате последната снимка, която публикувах в интернет. Никога не съм разбирала защо хората се дразнят от избора на другите около тях.

Не използвам наркотици, рядко пия и никога не съм извършвала престъпление, но въпреки това винаги съм в ролята на “лошата” за това, че се гордея и показвам тялото си.
Винаги се връщате към секс записа, който излезе преди цели 13 години. 13 години, хора! Преди доста време, а вие все още говорите за това?

Живяла съм в срам и страх и знам какво е. Не е нужно цял живот да се защитавам, да слушам хилядите оплаквания, само за да докажа, че съм много повече от нещо, което се е случило преди 13 години.

Нека продължим напред. Аз го направих.

Аз се гордея с тялото си. Гордея се със сексуалността си. Гордея се и с това, че се чувствам добре в кожата си и не ме е страх да показвам недостатъците си. Надявам се с това да дам кураж на други жени, които се срамуват от телата си. Това е моята цел.
Мъжът до мен ми дава сила, подкрепя ме и ми дава увереност, за която никога не съм си и мечтала. Той ми позволява да бъда себе си и ме обича безусловно.

Аз съм майка, жена, сестра и дъщеря и ми е позволено да съм секси!”

източник: actualno.com

Автор: Милица Петрова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

nine + two =