Какво да не забравят жените при секса…

Съвременното ни общество съвсем се изврати. В това се опитват да ни убедят психолози и стари мъдреци, които са видели и други, по-хубави времена. Някога залагахме на чувствата в любовната игра.

Усмивките бяха важни, докосванията удряха с истински емоционален ток телата, а хората разчитаха на нещо различно от грубото чукане, за да си доставят удоволствие. Е, сега нещата се промениха и хората въобще не обръщат на дребните емоционални детайли в любовната игра, пише “Всеки ден”.

“Забравихме емоциите, забравихме колко важни са чувствата, за да се получи добре сексът. 90 процента от хората не са останали доволни от секса за една нощ. Защо е така ли? Защото там никой не разчита на чувствата, а на грубото и бясно сношаване между телата. За съжаление това не стига да се почувстваме добре.

Върнете се към еротиката, спомнете си колко е хубаво едно време, когато порното не ни е заливало от всеки компютър, от всяко списание или всеки музикален клип. Едва ли ще се върнем към онази епоха, но все пак можем да се опитаме да бъдем по-мили с нашите близки и да ги целуваме, докосваме и галим повече, преди да се стигне до същинската част”, призовава психологът Майкъл Боди.

Автор: Милица Петрова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

twenty − eight =