Kакви сте в леглото според зодията

ОВЕН
Не е лесно да се справите с енергията на овена. Не оставяйте моментното желание и страст да ви заблудят. Овена е винаги готов за новости. Бъдете възпитан хамелеон, един ден -невинно момиче, на другия – жената вамп. Нека да мисли дълго време за вълненията, които ще му дадете в леглото. Не се плашете от зашеметяващата скорост.

Овена обича да изживява сексуалните моменти бързо като светлината. Опитайте се да ви хареса и да извлечете хубавото за себе си. Романтика? В никакъв случай. Оставете милите думи и милването за разходката в гората. Овена би се притеснил от тях, за него са безсмислени. Ще приеме приятните думи и докосвания като капан. Овена никога не спи, само се прави. Винаги е в очакване да бъде събуден от половинката си и подканен за лудории. Дайте повода в неговите ръце, нека той да води. Ако искате може и да смените ролите. Но ако не разполагате с неговата смелост и ентусиазъм – изгорели сте!
ТЕЛЕЦ
Безопасна ли сте? Може ли да разчита на вас? Телецът обича сигурността. Малко доверие, малко сила и малко страст, са достатъчни да го стимулират. Имайте предвид, че при телеца е много силно чувството на лоялност. Бъдете търпелива, невинна, състрадателна. Той е много чувствителен. Ако искате да опитате нещо ново, ще стане бавно, постепенно. Телеца си има граници, но е готов на всичко, за да ви направи щастлива.
БЛИЗНАЦИ
Герой с маска в леглото. Различен, луд, но винаги с една и съща маска. Бъдете готова всеки ден да ви разклаща с друго желание. Това са близнаците, един човек, но всъщност хиляда. Този закон важи и в леглото. За да сте в крак с неговите променливи вкусове, трябва да сте жадна за приключения и фантазии. Въображението на близнака е необятно, колкото океана. На шезлонга на плажа, в тоалетната на нощен бар, в киното, в колата. Бъдете готова за секс навсякъде. Фокусирайте партньора си върху вас. Ако се разконцентрира, ще го загубите. Уплашихте ли се? Любопитството е нещото, което поддържа страстта на близнаците. Бъдете тайнствена, това ще го държи до вас винаги.
РАК
Пътят към секса, минава през стомаха. Ако готвите добре и сте състрадателна, ще го спечелите. Една хубава вечеря, в спокойна домашна обстановка е достатъчна. Ако искате, след това, първата крачка да е негова, просто започнете да миете чиниите заедно. Рака е мълчалив. Ще трябва да вадите желанието му с пинцета. Покажете му, че сте готова. Бурните идеи на раците в леглото, с способни да ви опиянят. Трябва да сте нащрек, иначе няма да разберете какво иска. Например, може да пропуснете, че иска да прави секс, в големия куфар, който е донесъл. Не обича шегите. Сериозен е. Ако сте в леглото му, значи има чувства към вас. Ако е като котенце, когато си лягате, може с подходящо поведение, да го превърнете в тигър.

ЛЪВ
Лъвът използва всички тънкости на човешката любов. Той е изпълнен със страст от главата до петите. Дори една малка усмивка, би го подтикнала към действие. В леглото искат да имат абсолютна власт. Ако се опитате, да промените това, ще си останете сама. Но сте щастлива, че ви е избрал. Следователно сте специална. Когато свикне с вас, ще може да играете всички игрички заедно.
ДЕВА

Изпълнен с емоции. Не очаквайте новости и различни неща в леглото. За него чувствата са толкова важни, че е готов да пренебрегне секса. Насочен към перфекционизма и романтизма, мъжът дева е далече от брега на секса. Тук трябва да се намесите. И да му покажете, как малките детайли превръщат живота му в ад. Нека да е наясно какво пропуска. Може и да успеете да го промените.
ВЕЗНИ
Ако може да привлечете вниманието на някой самовлюбен, ще се справите и с везните. За да задоволи егото си, той скача от клон на клон. Целта му е да чува хубави думи за себе си от различни източници. Везните правят секс само с красиви жени и на хубави места. Винаги трябва да имате подръка сатенени чаршафи и ароматни свещи. Не бързайте, везните обичат да се наслаждават напълно на всеки момент.
СКОРПИОН
Винаги готов за секс. Скорпиона не избира жената и мястото. Ако имате сексуални фантазии, това е вашият човек. Нищо не го спира. Всичко в секса е за него. Винаги знае какво да направи и кога да спре. Мисли за партньорката, не е егоист.

СТРЕЛЕЦ
В леглото на стрелеца вие сте кралица, незаменима, прекрасна. Но не се учудвайте ако се откаже. Стрелеца си търси сродната душа. Готова ли сте да му дадете пълна свобода. Той обича да експериментира. Бъдете готова за опасни игрички.
КОЗИРОГ
Козирога е земен, твърдо стъпил на земята. Това се отнася и до сексуалния му живот. Има нужда да го побутвате, за да смените позата. Обичат да доминират. Не се задоволяват лесно. Очакват от вас да се погрижите за тяхното удоволствие.
ВОДОЛЕЙ
Може да ги оприличим на срамежливите деца, които не излизат от секс- шоповете. Държи на приятелските отношения и на доверието. За него е важно да държите един на друг. Иска интелигентна жена до себе си. Водолеите са за равенството в леглото.
РИБИ
Целувките, закачките, прегръдките, всичко е пълно с любов. Провокативни, меки и внимателни. Способни са да намерят много бързо слабите ви места. Те са машини за фантазия. Обичат да виждат тялото на жената. Да го докосват. Обстановката е много важна за рибите. Може да запалите свещи, за да го накарате да се чувства добре, другото оставете на него.

Автор: Милица Петрова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 + nineteen =